Nordic DUKE® säkkihanskat

Nordic Duke logo musta valkoinen

Nordic Duke säkkihanskat aitoa kestävää nahkaa!  Pehmustetut säkkihanskat ovat valmiiksi käyristetyt ja siksi hyvin käteen istuvat.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
   

Kuvaus

Suositut Nordic Duke® säkkihanskat ovat aitoa kestävää nahkaa! Neoprelux- ja aircushion-muotoiltu anatominen vaahtopehmuste, leveä elastinen tarrakiinnitys ranteessa. Pehmustetut säkkihanskat ovat valmiiksi käyristetyt ja siksi hyvin käteen istuvat. Ranteessa istuvuutta lisäävä leveä ja napakka tarrakiinnitys.
Koot S, M, L, XL

Valikoimista löytyy myös nyrkkeilyhanskoja:esim.  https://simsport.com/tuote/nordic-duke-nyrkkeilyhanskat-pro ja https://simsport.com/tuote/duke-nordic-nyrkkeilyhanskat-keinonahkaa

Duke tuotteet ovat olleet markkinoilla kuntoilijoiden käytössä jo 1980-luvun puolivälistä lähtien, ja alkuinspiraationa ovat olleet Los Angelesin aurinkoisen Venice Beachin legendaariset voimailijat ja kuntoilijat.
Nyt missiona on modernisoida urheilua tuomalla hyväksi havaitut juuret esille ja luoda kestäviä ja kestävyyskehityksen mukaisia tuotteita liikkuvien ihmisten käyttöön.

Duke -tuotteisiin ja brändin tarinaan voi tutustua lisää sivuilla https://www.nordic-duke.com/

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 36 × 18 × 10 cm (senttimetri)
Koot

, , ,