Skip to main content

TIETOA MEISTÄ

URHEILU- JA LIIKUNTAVÄLINEITÄ MEILLE KAIKILLE

Sim Sport Oy on urheilutarvikkeiden ja polkupyörien maahantuonti- ja tukkuyritys Pohjois-Euroopassa, Suomessa. Toimitilamme sijaitsevat Turun seudulla, Lounais-Suomessa. Pääosa Suomen 5-miljoonaisesta väestöstä asuu Etelä-Suomessa ja logistiset yhteydet ovat erinomaiset joka puolelle maatamme, kuten myös ulkomaille.

Sim Sport Oy:llä on erittäin korkea osaamistaso ja korkeakoulutettua henkilökuntaa. Toimitusjohtaja, diplomi-insinööri Mika Sippolainen on urheilualan yrittäjä jo kolmannessa polvessa. Markkinointi- ja tiedotustoiminnasta vastaa filosofian maisteri Miia Kotkaniemi.  Sim Sport Oy edustaa toiminnoiltaan luotettavaa ja avointa, mutta samalla joustavaa ja energistä palvelua ja toimintakulttuuria. Kevyt yritysrakenne on tehokas – alan ammattilaiset tarjoavat korkeatasoista osaamistaan ja pitkää kokemustaan asiakkaitten käyttöön.

Edustamiamme tuotteita myydään urheilun jakelukanavien kautta koko maahan, urheilun ja pyöräilyn erikoisliikkeisiin, kuntosaleihin, terapialaitoksille, apteekeille ja tavarataloihin.

 

SIM SPORT OY mukana SER-tuottajayhteisö ry:ssä

SER-tuottajayhteisö on sähkö- ja elektroniikka-alan maahantuojien ja valmistajien yhdistys. Näiden laitteiden tuottajien täytyy lakiin perustuen hoitaa oma tuottajavastuunsa.
Sim Sport Oy:n perusarvojen mukaisesti yrityksemme pyrkii toiminallaan kestävään kehitykseen: Sim Sport Oy on SER-tuottajayhteisö ry:n jäsen. SER-tuottajayhteisö on sähkö- ja elektroniikka-alan maahantuojien ja valmistajien yhdistys, joka huolehtii sähkö- ja elektroniikkatuotteiden, sekä mm. pakkaustarvikkeiden jätehuollosta. Sim Sport Oy haluaa noudattaa vastuullista maahantuontia & tuotevastuuta olemalla mukana valtakunnallisessa, lakivastuuseen perustuvassa toiminassa.

 

Itävallan Kunniakonsulaatti – Österreichisches Honorarkonsulat

Sim Sport Oy:n tiloissa toimii myös Itävallan Kunniakonsulaatti.
Itävallan konsulaatti/Österreichisches Honorarkonsulat
Kunniakonsuli/Honorarkonsul Mika Sippolainen

Jousitie 6, 20760 Piispanristi
ja
Linnankatu 36, 20100 Turku
Puhelin/Telefon +358 50 558 3484
Sähköposti/E-Mail: mika.sippolainen(at)simsport.com