Kross Level 2.0 maastopyörä 29″

Kross logo

 

Tuotetunnus (SKU): KRLEV2729 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
   

Kuvaus

Kross Level 2.0 maastopyörä 29″ MTB XC

Kross Level 2.0 maastopyörä 29″ MTB XC:ssä on kevyt ja ketterä Alumiini Lite runko, nopea pidennetty keulaosa, rungon syvät kulmaukset, kiihtyvyyttä lisäävä runkojäykkyys ja poljentavoimaa lisäävä madallettu painopiste! Kross Level 2.0 maastopyörä 2 x 9 vaihteella selviää monenlaisissa maastoissa ja remote keulajousitus tuo ajomukavuutta ja säädettävyyttä oman ajotyylin mukaisesti.

RUNKO Aluminium Lite
Koko: S (16″) – XXL (22″)
Etuhaarukka: Suntour XCR RL 100mm
Etuvaihtaja: Shimano Altus M2020
Takavaihtaja: Shimano Alivio M3100
Vaihteet: 2×9
Etu- ja takajarru: Sram Level
Jarrulevy: Shimano Disc 180mm
Vanteet: Kross alumiini
Renkaat: Schwalbe Smart Sam 29″x2,25″

Värit: sini-punainen ja kelta-musta

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa ja laadukasta pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on gravel- ja mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusharrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös hyvin varusteltuja sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Lisätiedot

Paino 15 kg (kilogramma)
Mitat 160 × 20 × 75 cm (senttimetri)