Kross Hexagon 8.0 29″ maastopyörä

Kross polkupyörä logo

Kross Hexagon 8.0 29″ maastopyörä kookkaalla rengaskoolla on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää suorituskykyä ja hyvää hinta/laatusuhdetta.

Tuotetunnus (SKU): KRHE8Z29X Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
   

Kuvaus

Kross Hexagon 8.0 29″ maastopyörä

Kross Hexagon 8.0 29″ maastopyörä isolla rengaskoolla – erittäin suosittu mtb maastopyörä hyvillä osilla kohtuuhintaisena!

Kross Hexagon 8.0 on harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas ja erittäin suorituskykyinen maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät hydrauliset jarrut, kaukolukittava joustokeula ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Kaikissa Kross Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

Kross Hexagon 8.0 29″ maastopyörä kookas rengaskoko vie kevyesti ja nopeasti eteenpäin vaikeassakin maastossa.

RUNKO Performance Alumiini
KOOT  M  19″, tilattavissa myös S, L ja XL kokoja
KEULA SR SUNTOUR XCR 32 RLR AIR (ilmajoustokeula 100mm, remote lockout)
VAIHTEET Shimano Altus M2020/ Shimano Deore M592, vaihteita 18
JARRUT Shimano MT200 (disc 160mm)
KIEKOT Kross Disc (alumiinia, 29″, double wall)
RENKAAT MITAS OCELOT V85 29X2.1

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa pyörämallistoa. Krossilta löytyy pyöriä niin harrastajiille ja huippukuskeille ja mallistossa on hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, gravel-, city-, hybridi- ja juniorpyöriä. Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa.
Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

 

Lisätiedot

Paino 15 kg (kilogramma)
Mitat 140 × 20 × 80 cm (senttimetri)
Koot

, , ,