KROSS EVADO HYBRID 6.0 SÄHKÖPYÖRÄ naisten

Kross polkupyörä logo

Kross Evado Hybrid 6.0 sähköpyörä on tyylikäs ja tehokas, täysin varusteltu sporttinen pyörä monipuoliseen ajamiseen, tyylikkäästi integroidulla akulla.

Tuotetunnus (SKU): KREH6Z28X19W001779 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kross Evado Hybrid 6.0 sähköpyörä naisten

Kross Evado Hybrid 6.0 sähköpyörä on tyylikäs ja tehokas, täysin varusteltu sporttinen pyörä monipuoliseen ajamiseen. Huippulaatuiset komponentit, tyylikkäästi integroitu akku, Rock Shox -joustokeula  ja Shimano -sähköjärjestelmä tekee tästä pyörästä varman, tehokkaan ja huippulaatuisen kulkupelin vaativankin pyöräilijän makuun!

RUNKO Alumiini Lite
KOOT naisten rungossa L – 19 (Tehdas valmistaa myös M-kokoa, jota ei saatavilla nyt komponenttipulan vuoksi)
VAIHTEET Shimano XT T8000, 1×10 vaihdetta
ETUHAARUKKA Rock Shox Paragon Gold RL crown lockout
JARRUT SHIMANO MT410, hydraulic
KIEKOT Kross Disc aluminium
RENKAAT Schwalbe Energizer Plus 47-622
MOOTTORI SHIMANO E6110 (250W power, 60Nm vääntö)
AKKU integroitu Simplo 630Wh

Kross polkupyöriin pääsee tutustumaan myös valmistajan sivuilla: https://kross.eu/en/bikes

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusharrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös hyvin varusteltuja hybridi-, maantie-, sähkö- ja harrastepyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla. Kross valmistaa nyt myös hiilikuiturunkoja itse!

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien, ja Kross pyörillä on voitettu kaksi Olympiamitalia, useita UCI MTB maalimanmestaruuksia ja muita pistesijoja. Myös Kross kisatiimi on menestynyt UCI maailman cup kisoissa loistavasti – useana vuonna naisten ykkönen ja viimevuonna tiimirankingin kakkonen.

Lisätiedot

Paino 25 kg
Mitat 180 × 117 × 30 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KROSS EVADO HYBRID 6.0 SÄHKÖPYÖRÄ naisten”