Kross Dust JR 1.0 junior maastopyörä 24″

Kross polkupyörä logo

Kross Dust jr 1.0 24″ junior maastopyörä on täpäkkä junior maastopyörä tukevilla renkailla, joilla pääsee ajamaan mihin vain! Keulajousitus ja 8 vaihdetta siivittävät menoa uusiin maisemiin.

Tuotetunnus (SKU): KRDUJ124X12M Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
   

KROSS DUST JR 1.0 JUNIOR MAASTOPYÖRÄ 24″

Kross Dust JR 1.0 junior maastopyörä 24″on täpäkkä juniorkokoinen polkupyörä tukevilla renkailla, joilla pääsee ajamaan mihin vain! Keulajousitus ja 1 x 8 vaihdetta siivittävät menoa uusiin ulottuvuuksiin.

Runko: Aluminium Performance
Koko: 1-koko 24″, 1 x 8 vaihdetta
Keula: Kross (travel 50mm)
Vaihteet: Shimano Tourney TX800
Jarrut: V-brake
Kiekot: Kross (aluminium, double wall)
Renkaat: Mitas Scylla V75 (24″ × 1,9″)

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian mittoineen voi tarkistaa valmistajan sivuilta:
https://kross.eu/en/bikes/for-kids/junior/dust-jr-1-0-dark-blue-lime-matte

Kross on keski-eurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös hyvin varusteltuja hybridi-, maantie-, sähkö- ja harrastepyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 13.1 kg
Mitat 120 × 20 × 60 cm