KROSS Vento 2.0 maantiepyörä

945,00 

Kross polkupyörä logo

Kross Vento 2.0 maantiepyörä, jossa Superlite Aluminium runko on kevyt muttta kestävä, ja hiilikuitukeula tuo keveyttä ja aerodynaamisuutta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): KRVE2Z28X22M001713 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
   

Kross Vento 2.0 maantiepyörä

Superlite Aluminium runko on kevyt muttta kestävä, ja hiilikuitukeula tuo keveyttä ja aerodynaamisuutta Kross Vento 2.0 maantiepyörään. Kapea muotoilu tuo aerodynaamisuutta, ja lisää vauhtia uusiin lukemiin!

RUNKO Aluminium Superlite
ETUHAARUKKA Carbon (carbon, tapered)
KOOT 56/57 L
VAIHTEET Shimano Claris R2000 – 2 x 8
JARRUT Shimano Clariss R2000
KIEKOT Alexrims AT470
RENKAAT Mitas SYRINX CLASSIC 700X25

Tarkemmat speksit ja kuvat valmistajan sivuilta: https://kross.eu/en/bikes/road/road/vento-2-0-black-lime-white-matte

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä. Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa.

Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi jo vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 12 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KROSS Vento 2.0 maantiepyörä”