Kross Level 8.0 maastopyörä 29″

1.595,00 

Kross logo

Kross Level 8.0 maastopyörä on loistava valinta vaativampaankin maastoon!
Kevyt ja ketterä Alumiini SuperLite runko, jossa nopeutta tuova pidennetty keulaosa, ketterät syvät kulmaukset, kiihtyvyyttä lisäävä runkojäykkyys ja madallettu painopiste poljentavoimaa lisäämään.
Loistava hinta-laatusuhde!

Poista
Tuotetunnus (SKU): KRLV8Z29 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
   

Kross Level 8.0 maastopyörä 29″ MTB XC

Erikoiskevyt ja ketterä Alumiini SuperLite runko, nopea pidennetty keulaosa, rungon syvät kulmaukset, kiihtyvyyttä lisäävä runkojäykkyys ja poljentavoimaa lisäävä madallettu painopiste! Kross Level 8.0 maastopyörä 1 x 12 vaihteella selviää monenlaisissa maastoissa ja remote keulajousitus tuo ajomukavuutta ja säädettävyttä oman ajotyylin mukaisesti. Sisäkaapelointi, laadukaat osat!

RUNKO Aluminium SuperLite
KOOT 17- S, 19- L
VAIHTEET Shimano SLX M7100 vaihteet 1 x 12
ETUHAARUKKA Rock Shox Recon RL R SA
JARRUT Shimano Disc MT500
KIEKOT WTB STP i23 29″ Tubeless Ready

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian voi tarkistaa valmistajan sivuilta:
https://kross.eu/en/bikes/mountain/mtb-xc/level-8-0-black-red-graphite-matte-1

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä. Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa.

Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi  jo vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 15 kg
Mitat 140 × 20 × 85 cm
Koot

,