Kross Lea 6.0 naisten maastopyörä 27,5″

699,90 

Kross polkupyörä logo

Kross Lea 6.0 maastopyörä on naisille, jotka kaipaavat pyöriinsä kauneutta ja tunnetta, mutta eivät halua tinkiä suorituskyvystä. Naisille kehitetty, paremmin istuva runkomalli ja laadukkaat komponentit tekevät Kross Lea maastopyöristä mahtavan pyörän sporttisille harrasteajajille!

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 160006140003 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
   

Kross Lea 6.0 naisten maastopyörä 27,5″

Kross Lea maastopyörät ovat naisille, jotka kaipaavat pyöriinsä kauneutta ja tunnetta, mutta eivät halua tinkiä suorituskyvystä. Naisille kehitetty, paremmin istuva runkomalli ja laadukkaat komponentit tekevät Kross Lea maastopyöristä mahtavan pyörän sporttisille harrasteajajille!

RUNKO Aluminium Performance Women Geometry
KOOT 14 – XXS, 16 – XS
VAIHTEET Sunrace FDM500/Sunrace RDM57 – vaihteet 24
ETUHAARUKKA SR Suntour XCT30 HLO
JARRUT Jak Y-1 (disc, hydraulic)
KIEKOT Kross Disc (aluminium, double wall)
RENKAAT Mitas Ocelot V85 27,5×2.1

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian voi tarkistaa valmistajan sivuilta:
https://kross.eu/en/bikes/mountain/mtb-woman/lea-6-0-sr-black-pink-matte-1

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä. Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa.

Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi  jo vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 13.9 kg
Mitat 130 × 20 × 80 cm
Koot

,