Kross Lea 6.0 maastopyörä naisten 29″

Kross polkupyörä logo

Kross Lea 6.0 maastopyörä on naisille, jotka kaipaavat pyöriinsä kauneutta ja tunnetta, mutta eivät halua tinkiä suorituskyvystä. Naisille kehitetty, paremmin istuva runkomalli ja laadukkaat komponentit tekevät Kross Lea maastopyöristä mahtavan pyörän sporttisille harrasteajajille!

 

Tuotetunnus (SKU): KRLE6Z29X Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
   

Kuvaus

Kross Lea 6.0 maastopyörä naisten 29″

Kross Lea 6.0 maastopyörä naisten 29″ on niille ladyille, jotka kaipaavat pyöriinsä kauneutta ja tunnetta, mutta eivät halua tinkiä suorituskyvystä. Naisille kehitetty, paremmin istuva runkomalli ja laadukkaat komponentit tekevät Kross Lea maastopyöristä mahtavan pyörän sporttisille harrasteajajille!

RUNKO Aluminium Lite Women Geometry
KOOT S-17, M-19
VAIHTEET Sunrace FDM500/Sunrace RDM57 tai Shimano Tourney TY700/ Shimano Acera M360 – vaihteet 24
ETUHAARUKKA SR Suntour XCT30 HLO
JARRUT Shimano MT200 (disc, hydraulic)
KIEKOT Kross Disc (aluminium, double wall)
RENKAAT Mitas Ocelot V85 29×2.1

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian voi tarkistaa Kross Lea 6.0 maastopyörä naisten 29″ polkupyörään valmistajan sivuilta: https://kross.eu/en/bikes/mountain/mtb-woman/lea-6-0-black-pink-matte

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä. Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa.

Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi  jo vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 13,9 kg
Mitat 130 × 20 × 80 cm
Koot

,