KROSS EVADO HYBRID 1.0 SÄHKÖPYÖRÄ naisten

Kross polkupyörä logo

Kross Evado Hybrid 1.0 sähköpyörä naisten rungolla on edullinen, tyylikäs ja tehokas, sporttisesti varusteltu pyörä monipuoliseen ajamiseen!

Tuotetunnus (SKU): KREH1Z28X17W002043 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kross Evado Hybrid 1.0 sähköpyörä naisten

Kross Evado Hybrid 1.0 sähköpyörä on tyylikäs ja tehokas, sporttisesti varusteltu pyörä monipuoliseen ajamiseen!

RUNKO Alumiini Lite
KOOT naisten rungossa  M – 17 (Tehdas valmistaa myös L-kokoa ja miesten rungollisia malleja, joita ei nyt ole saatavilla komponenttipulan vuoksi)
ETUHAARUKKA SR Suntour Nex HLO
VAIHTEET Shimano Altus M370, Acera T3000, 3 x 8 vaihdetta
JARRUT SHIMANO Tektro HD M285
KIEKOT Kross Disc aluminium
RENKAAT Mitas Gripper V84 42-622
MOOTTORI Bafang G120 250.DC (250W power)
AKKU Integroitu Phylion SF-06S 504Wh

Kross polkupyöriin pääsee tutustumaan myös valmistajan sivuilla: https://kross.eu/en/bikes

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusharrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös hyvin varusteltuja hybridi-, maantie-, sähkö- ja harrastepyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla. Kross valmistaa nyt myös hiilikuiturunkoja itse!

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien, ja Kross pyörillä on voitettu kaksi Olympiamitalia, useita UCI MTB maalimanmestaruuksia ja muita pistesijoja. Myös Kross kisatiimi on menestynyt UCI maailman cup kisoissa loistavasti – useana vuonna naisten ykkönen ja viimevuonna tiimirankingin kakkonen!

Lisätiedot

Paino 25 kg
Mitat 180 × 117 × 30 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KROSS EVADO HYBRID 1.0 SÄHKÖPYÖRÄ naisten”