Kross Esker 6.0 Gravel polkupyörä

Kross polkupyörä logo

Kross Esker 6.0 Gravel – kevyt ja versatiili superlite -alumiinirunko ja laadukkaat Shimano-osat. Erittäin monipuolinen ja suosittu gravel -polkupyörä!

Tuotetunnus (SKU): KREK6Z28X Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kross Esker 6.0 Gravel polkupyörä

Kross Esker 6.0 Gravel polkupyörä – Superlite alumiinirunko ja laadukkaat Shimano-osat, jotka tekevät Kross Esker gravel -pyörästä nopean ja mukavan tieajossa, mutta suorituskykyisen myös teitten päättyessä! Kross Esker gravel -pyörä sopii mainiosti normaaliin pyöräilyyn, pitkille ajolenkeille, mutta on myös toimintakykyinen off-road olosuhteissa ja vaikkapa talviajossa huonoissa keleissä. Kestävä, mutta erittäin monikäyttöinen runkorakenne mahdollistaa erilaisten renkaiden ja monien muiden lisävarusteiden asentamisen.

Tämän monipuolisempaa pyörää et löydä!

RUNKO Alumiini SuperLite
KOOT S – 19″, M – 20″, L – 21″, vaihteet  2 x 11
VAIHTEET Shimano GRX RX810
JARRUT Shimano GRX RX400 hydraulic disc
KIEKOT DT Swiss R 500
RENKAAT WTB Riddler 700×37 COMP TAN

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian voi tarkistaa valmistajan sivuilta:
https://kross.eu/en/bikes/road/gravel/esker-6-0-black-graphite-matte-1

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös hyvin varusteltuja hybridi-, maantie-, sähkö- ja harrastepyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.
Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 16 kg
Mitat 140 × 20 × 85 cm