Kross Esker 4.0 Gravel polkupyörä

Kross polkupyörä logo

Kross Esker 4.0 Gravel – kestävällä cro-mo teräsrungolla! Erittäin monipuolinen ja suosittu, suorituskykyinen gravel -polkupyörä!

Tuotetunnus (SKU): KREK4Z28X Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kross Esker 4.0 Gravel polkupyörä

Kross Esker 4.0 Gravel polkupyörä – superkestävästä cro-mo teräksestä! Nopea ja mukava tieajossa, mutta suorituskykyinen myös teitten päättyessä! Kross Esker gravel -pyörä sopii mainiosti normaaliin pyöräilyyn, pitkille ajolenkeille, mutta on myös suorituskykyinen vaikkapa talviajossa huonoissa olosuhteissa. Kestävä, mutta erittäin versatiili runkorakenne mahdollistaa erilaisten renkaiden ja monien muiden lisävarusteiden asentamisen.

Tämän monipuolisempaa pyörää et löydä!

RUNKO Cro-Mo Steel – superkestävä, legendaarinen teräsrunko
KOOT  M – 20″, L – 21″, vaihteet  2 x 10
VAIHTEET Shimano Tiagra 4700
JARRUT Mekaaniset levyjarrut TRP Cpyre C
KIEKOT WTB Asym IP23 TCS tubeless ready
RENKAAT WTB Resolute 700x42C COMP

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian voi tarkistaa valmistajan sivuilta:

https://kross.eu/en/bikes/road/gravel/esker-4-0-green-black-glossy

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös hyvin varusteltuja hybridi-, maantie-, sähkö- ja harrastepyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.
Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 16 kg
Mitat 140 × 20 × 85 cm