CEP recovery palautumissukat, miesten

39,90 

CEP logo

UUSINTA UUTTA!

CEP Recovery palatumissukat nopeampaan palautumiseen ja matkustamiseen!

CEP recovery palautumissukat on kehitetty parantamaan erityisesti jalkojen verenkiertoa. Asteittainen kompressio parantaa  lymfanesteiden kuljetusta.  Käyttämällä palauttavia kompressiosukkia edesautat kehon palatumista nopeasti ja tehokkaasti ja turvallisesti!

CEP recovery palautumissukat soveltuvat erinomaisesti myös paljon matkustaville lento- ja matkustussukiksi, sillä CEP kompressiosukkien käyttö vähentää veritulppariskiä ja virkistää raajoja pumppaamalla verta tehokkaammin jaloissa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): WP555R Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
   

CEP Recovery palautumissukat, miesten

CEP socks for recovery, black, men

CEP recovery palautumissukat on kehitetty parantamaan erityisesti jalkojen verenkiertoa. Asteittainen kompressio lisää veren virtausta liikuttamalla happiköyhää verta takaisin sydämeen päin, missä veri saa uudestaan happea ja ravinteita koostumukseensa. Paikollaan pysyvät lymfanesteet aiheuttavat helposti turvotusta ja verenahtaumaa harjoittelun jälkeen, mutta asteittainen kompressio parantaa myös lymfanesteiden kuljetusta.  Käyttämällä palauttavia kompressiosukkia edesautat kehon palatumista nopeasti ja tehokkaasti ja turvallisesti!

CEPin palauttavat kompressiosukat on suunniteltu istumaan täydellisesti. Lääketieteellisen taustan ansiosta CEP osaa valmistaa todellisia ja aidosti toimivia kompressiotuotteita, jotka istuvat raajoille  hyvin ja ovat kestäviä. CEP recovery palautumissukat soveltuvat erinomaisesti myös paljon matkustaville lento- ja matkustussukiksi, sillä CEP kompressiosukkien käyttö vähentää veritulppariskiä ja virkistää raajoja pumppaamalla verta tehokkaammin jaloissa.

Täysi asteittainen kompressiotuki auttaa lisäämään verenkiertoa, jolloin hapekasta verta kiertää elimistössä paremmin. Asteittaisten kompressiosukkien käyttö palautumisprosessissa on keholle yhtä merkittävää kuin nesteytys ja lepo. High-tech synteettisissä kuiduissa on kosteutta siirtäviä ominaisuuksia ja ne vähentävät hajuja synnyttäviä bakteereita.

CEP kompressiosukka kestää 150-200 pesukertaan ennen kuin kompressio-ominaisuuksissa alkaa näkyä heikkenemistä.
Materiaali 85% polyamidi (nylon), 15% elastaani

KOOT (miesten)
3 – nilkan ympärys 20.5 – 23cm
4 – nilkan ympärys 23.5 – 26cm
5 – nilkan ympärys 26.5 – 29cm

CEP kokotaulukko

Lisätiedot

Paino 0.15 kg
Mitat 20 × 15 × 4 cm
CEP palautumissukkakoot

KOKO 3 20.5 – 23cm, KOKO 4 23.5 – 26cm, KOKO 5 26.5 – 29cm