CEP kompressiosäärystimet 3.0 naisten

34,95 

CEP logo

CEP kompressiosäärystimet 3.0 vähentävät väsymystä aiheuttavaa säären lihaksien edestakaista liikettä, jolloin jalat jaksavat paremmin ja ovat energisemmät. Sääret ja askeleet tuntuvat kevyemmiltä!

Poista
Tuotetunnus (SKU): WS50VX-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

CEP kompressiosäärystimet 3.0 naisten

CEP kompressiosäärystimet 3.0 – hellävarainen ja miellyttävä medikompressio, joka antaa syvää lihasstimulaatiota ja stabiloi erittäin hyvin säärtä. CEP kompressiosäärystimet vähentävät väsymystä aiheuttavaa lihaksien edestakaista liikettä, jolloin jalat jaksavat paremmin ja ovat energisemmät. Sääret ja askeleet tuntuvat kevyemmiltä!

CEP kompressiosäärystimet 3.0 ovat progressiivisen ja yhtenäisen 20-30mmHg napakan tukitason kompressiosäärystimet, jotka tukevat lihaksia, lisäävät verenkiertoa, vähentävät lihassärkyjä ja muita kovan treenaamisen tai pitkän jaloilla olon useasti aiheuttamia on lihas- ja nivelvahinkoja ja -onnettomuuksia.
Uniikki CEP kompressiomateriaalin valmistustapa parantaa ilmavirtausta iholla, ja auttaa kehon lämmönsäätelyssä.

CEP kompressiosäärystimet ja -sukat ovat korkealaatuisia high-tec tuotteita ja kestävät 150-200 oikein tehtyä pesukertaan ennen kuin kompressio-ominaisuuksissa alkaa näkyä heikkenemistä. Pesu 30-40 asteessa pesukoneessa hienopesuohjelmalla!
Materiaali 80% polyamidi, 20% spandex

KOOT
2 – pohkeenympärys 25 – 31cm
3 – pohkeenympärys 32 – 38cm
4 – pohkeenympärys 39 – 44cm
https://www.cepsports.com/en/media/cep-static/CEP-Groessentabelle-EN-01-2018.pdf

Huippusuoritus
CEP  kompressiosäärystimet on tehty kaikille, jotka haluavat lisää suorituskykyä vielä jaksamisen tuolla puolen. CEP kompressiosäärystimet on tieteellisesti todettu lisäävän verenkiertoa jopa 40%. CEP kompressioteknologia auttaa jalkojasi tuntumaan kevyemmiltä ja vähemmän väsyneiltä!

Pysy viileänä
Vilkastunut verenkierto toimii yhdessä kosteutta siirtävien kuitujen kanssa, ja vähentää tutkitusti ihon lämpötilaa.

Katso myös muita CEPin kompressiotuotteita! Kompressiosäärystimien lisäksi valikoimassa on urheiluleggingsejä, -paitoja ja kompressiosukkia!

Lisätiedot

Paino 0.15 kg
Mitat 18 × 15 × 3 cm
CEP kompressiosukkakoot

Koko 2 25-31cm, Koko 3 32-38cm, Koko 4 39-44cm